Representants de En Comú Podem i Ciutadans debaten amb joves empresaris i emprenedors catalans els seus programes electorals.

El passat dimecres 18 de novembre, la Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya (FAJEEC) va organitzar al Restaurant Gurqui de Barcelona el primer sopar tertúlia amb motiu de les eleccions generals espanyoles, moderat per la politòloga Berta Barbet, i que va tenir com a convidats en Francisco Javier Domínguez SerranoDiputat del Parlament de Catalunya per Ciutadans i Anna Rovira, Coordinadora de Joves d’Esquerra Verda per En Comú Podem.

 

Un cop sopats, va prendre la paraula Josep Llàcer, President de la FAJEEC, per donar la benvinguda, tot fent una breu presentació de la Federació. A continuació es va donar un estimulant i animat debat entre els assistents que es va allargar fins ben entrada la nit.

 

La FAJEEC celebra el gran èxit d’assistència d’aquest acte i espera igualar-lo o inclús superar-lo en els propers sopars tertúlies dels dies 25 de novembre i 2 de desembre amb la resta de forces polítiques amb representació parlamentària.