Representants del PSC i PP debaten amb joves empresaris i emprenedors catalans els seus programes electorals.

El passat dimecres 25 de novembre, la Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya (FAJEEC) va celebrar al Restaurant Gurqui de Barcelona el segon sopar tertúlia programat amb motiu de les eleccions generals espanyoles, moderat novament per la politòloga Berta Barbet (@bpberta), i que va tenir com a convidats en Óscar Ramírez (@oramirezlaraRegidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona,  i Maurici Lucena, portaveu del grup parlamentari del PSC al Parlament de Catalunya en la darrera legislatura i candidat a les eleccions generals del 20 de desembre.

Un cop sopats, va prendre la paraula Víctor Monteal, Vicepresident de la FAJEEC, per donar la benvinguda, tot fent una breu presentació de la Federació. A continuació es va donar un estimulant i animat debat entre els assistents que es va allargar fins ben entrada la nit.

La FAJEEC celebra el gran èxit d’aquest segon sopar tertúlia i ja prepara el debat amb Democràcia i Llibertat, ERC, CUP i UDC, el proper dimecres 2 de desembre.